7 daagse Awakening

Seven days of
Sensational
Sensual morning
rituals

 

Neem de controle over je leven, geluk en missie door de kracht van je vrouwelijkheid in te zetten met deze toegankelijke, super krachtige rituelen.

“And the day came when the risk to remain tight in a bud was more painful than the risk it took to blossom.”
― Anais Nin

introductie

Zeven dagen vol Rituelen

Dit is voor jou, voor niemand anders!

Deze introductie geeft je een overzicht en vertelt je wat je kan verwachten..

De video bevat een welkomstgroet van Guusje.

Het overzicht legt uit welke onderdelen er in de zevendaagse zitten.

De inhoudsopgave maakt het navigeren door de cursus extra makkelijk.

context

De eerste aanleiding voor het maken van de zevendaagse was de vraag van een cliënt jaren geleden. Ze wilde “huiswerk”, ze wilde thuis oefenen op de thema’s die we bespraken in coaching. Een voor de hand liggende vraag. In de loop van de jaren kwam dit verzoek keer op keer terug en langzaam kreeg het de vorm die het nu heeft. Ik heb de oefeningen ontelbare keren geoefend met mijn cliënten. Zowel 1 op 1 als in groepen. De Seven days of Sensational Sensual morning rituals zijn een product van jaren verzamelen en verbeteren van rituelen die eenvoudig genoeg zijn om te integreren in je dagelijkse routine en effectief zijn om op korte termijn verandering te merken.

Hoe te gebruiken

De opzet van deze verzameling rituelen is op verschillende manieren te gebruiken.

1. All in

De eerste vorm is die van het doen van de zeven dagen achter elkaar. Neem zeven dagen in de (vroege) ochtend even de tijd voor jezelf. Bekijk eerst de video waarin ik je uitleg wat de bedoeling is, wat de gedachte achter de oefening is en wat de oefening voor mij betekent. Daarna kan je de meditatie of visualisatie doen. Elke dag heeft ook een opdracht.

Het grote voordeel van deze aanpak is dat je in een korte periode veel inzichten kan krijgen en je je focus op de methode kan houden.

2. Pick and choose

Deze cursus bevat een schat oefeningen die je prima los kan gebruiken. Als je door de dagen bladert zal je oefeningen vinden die op dat moment perfect aansluiten bij wat jij nodig hebt. Volg je intuïtie en je gevoel! Het beste instrument om op te navigeren.

 

Dit is voor jou…

En voor niemand anders. We niet gewend om dingen echt voor onszelf te doen. Maar dit… dit is echt voor jou. Doe de oefeningen voor JEZELF. Kijk de video’s voor JEZELF. Niet omdat je vindt dat je het moet doen. Maar omdat je het jezelf gunt.

Dit is voor jou gemaakt! Voor jou. Voor niemand anders

video’s

Elke van de 7 dagen bevat een video waarin ik uitleg waar de dag om draait. Wat de insteek van de oefening is, waar ze je bij kan helpen. De meeste gebruikers kijken de video de eerste keer aandachtig en ze herkijken hem later als ze het nodig vinden.

meditaties

De meditaties zijn niet alleen in de video geïntegreerd maar zijn ook als audio beschikbaar. Vaak is het fijn om ze met je ogen dicht te doen. Ik krijg veel terug van gebruikers dat ze hem het liefste met een koptelefoon doen en hem van hun telefoon spelen.

opdrachten

Bijna elke dag heeft ook een opdracht. Meestal zijn dat “Journaling” opdrachten. Voor mij werkt het heel goed om even de tijd voor mezelf te nemen en in rust in mijn journal te schrijven. Ik hou van het ritueeltje van het opschrijven van de vraag, het achterover leunen en naar het plafond te staren (of nog beter de lucht) en diep adem te halen en proberen voor mezelf helder te krijgen wat de vraag voor mij op dát specifieke moment betekent. Het voelen wat de vraag voor mij doet is vele malen belangrijker dan welke antwoord dan ook.

Sommige gebruikers geven aan dat ze de opdrachten juist de dag mee innemen als een soort affirmatie en aan het eind van de dag schrijven ze hun conclusies op.

Vind jouw eigen manier die bij jou past. Het doen van de opdracht mag nooit een prestatie druk opleveren.

Copyright © 2019, Sensual Glow, All rights reserved, info@sensualglow.nl

Take this Course