Over Ons, Over Sensual Glow

online Leerplatform

here to create amazing lovelives

rethinking Sexuality

I’ll have what she’s having…

Er is niks, maar dan ook niks wat meer impact heeft op je leven als in verbinding staan met je inner Sensual Glow.

We kennen het allemaal. Er is geen fijner gevoel dan de spark die je voelt na die goddelijke vrijpartij. De glunder in je ogen. Die glimlach die je niet meer van je gezicht krijgt. Ogen die je ontmoeten op straat en je voelt ze denken:  WOW, wat is er met haar?? Je straalt. Iedereen reageert met liefde op je. Je voelt je krachtig en leeft je leven op jouw voorwaarde.

YOU ARE ON TOP….

Dit is de kracht van liefde & Seks.
De kracht die voorkomt uit je Sensual Glow.

Wat als ik je vertel dat je hier niemand voor nodig hebt, behalve jezelf…

Het voelen van de potentie

Als kindje voelde ik mij vrij. Nog te klein nog om mijn vleugels uit te slaan in de buitenwereld, beleefde ik in mijn innerlijke wereld de meest wilde, expressieve avonturen. Ik wist het zeker, als ik later groot zou zijn, zou ik wonen ik in Parijs, Londen of NYC om mijn missie te leven als kunstenaar, actrice of activiste.

Ik kon op een jonge leeftijd al goed voelen hoe ik mijn eigen pad zou gaan lopen in het leven. Hoe ik, zonder mijzelf tegen te laten houden, mijn hart zou volgen, ongeacht wat anderen van mij zouden vinden of denken.

het trauma

Zo open als ik begon aan mijn puberteit, zo bruut was mijn eerste seksuele ervaring. Het was zomer, ik was op vakantie met mijn beste vriendin. En wat als een warme, flirterige avond begon, eindigde in nacht met seksueel geweld. In die nacht voelde ik mijn ziel van mijn lichaam ontkoppelen. Ik verloor contact met mijn onbevangen, vrije essentie. Diep verstopt in mijn hart. En wel zó goed, dat zij pas weer decennia later tevoorschijn kwam.

de awakening 

 Fast forward vele jaren. 

 Het was tijdens de zwangerschap van mijn dochter Poppy, toen ik voor het eerst voelde dat alles in mijn leven spoedig zou gaan veranderen. Na twee jongens, droeg ik nu een meisje. Een meisje met de energie, die ik zo herkende. 

Ik had nooit kunnen voorspellen dat de verandering iets in de liefde zou zijn, ik was immers gelukkig getrouwd, alles was picture perfect! 

 En toch was dit mijn lot. Vijf maanden na de geboorte van Poppy ontmoette ik mijn huidige man Jan Willem. En in dat éne moment, veranderde mijn hele leven. De poorten die zo lang op slot zaten, openden zich in één keer tegelijk. 

 Ik herinnerde mij instantané wie ik nog meer was. Ik vond de weg terug naar mijn vrije karakter, mijn natuurlijk sensuele vrouwelijkheid en mijn expressieve, soms extravagante essentie.  

 Een intens zware en verdrietige tijd volgde, waar ik een scheiding met mijn jeugdliefde aanging. Tegelijkertijd was ook een intens gelukkige tijd, waar ik de liefde met mijzelf en Jan Willem diep in de ogen keek, en de lagen begon af te pellen die ik in al die jaren als een beschermende jas had aangetrokken.

Met veel devotie en vastberaden mijn essentie nooit meer te verlaten, verdiepte ik mij in Sacred Sexuality, Tantra & Conscious Partnership. Ik kwam thuis in deze levensstijl. Rituelen, bewustzijn, liefdevol in contact zijn met jezelf, de ander en de wereld om mij heen zonder angst dat ik over mijn grenzen zou laten gaan, ik te veel, te krachtig, te sensueel of te emotioneel zou zijn.

Een ongoing journey. 

het ontstaan van sensual glow

be the one you needed when you were younger  

 Het was in Bali, waar ik tegen Jan Willem zei: Ik wil hierin verder. Niet alleen op mijn persoonlijke pad, maar ook professioneel. Tantra, seksualiteit, bewust partnerschap. Ik zal toch niet de enige zijn die jaren seksueel op slot heeft gezeten? Als ik iemand zoals ik nu ben, was tegengekomen toen ik 20 was, had mijn leven er compleet anders uitgezien. Die persoon had mij dan kunnen helpen en mij terug kunnen begeleiden naar mijzelf. Dan had ik niet al die jaren hoeven worstelen met mijn sensuele karakter, mijn expressieve essentie en mijn vrouwelijke manier van doen.

En dit is precies wat ik deed. Drie maanden later startte ik mijn vervolgopleidingen, opende ik mijn geliefde Sensual Glow en verwelkomde ik mijn eerste cliënten.

sensual glow school 

Inmiddels heb ik Post-Ba Seksuolgie gestudeerd, ben ik Relatie therapeut, cognitief gedragstherapeut én heb ik een zeer uitgebreide & verdiepende opleiding gedaan om te kunnen werken als gecertificeerd tantrisch coach. 

En na jaren coachen, na honderden vrouwen en koppels gecoacht te hebben, is het nu tijd voor een online school. Ik heb de wens om meer mensen te bereiken met mijn boodschap, die natuurlijk ook jouw boodschap is. Zijn wie je bent, uiten hoe je je voelt, Het is tijd om meer te delen in onze ervaringen. Ons samen sterk te maken. Ik weet dat je met de juiste begeleiding, we onszelf volledig kunnen helen.

You got this.

Het is mijn missie om de tools, die ik in mijn decennia durende reis heb verzameld, te delen met alle vrouwen die de kracht van sensualiteit willen ontdekken en maximaal willen ervaren. En ik wil vrouwen in de kracht van hun sensuele zelf laten staan en die kracht te gebruiken om hun hele leven naar het volgende niveau te tillen.

Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze zonen en dochters. 

11 + 1 =