Mini Cursus Introductie

Sensuality in Daily Rituals

Celebrate your Sacred

Mini Cursus

Introductie

Sensuality in

Daily Rituals

“He who conquers himself is the mightiest warrior.”

Confucius

Maak contact met jouw drie lichamen.

In deze video maak je contact met jouw drie lichamen. Het fysieke lichaam, het emotionele lichaam en jouw energetisch lichaam.

Je sensualiteit openen en vergroten betekent eigenlijk met je natuurlijk ritme meeleven. Jezelf toestemming geven om stil te staan. Te luisteren naar je lichaam en met de cycli van het leven mee te deinen. De drukte van ons bestaan leert ons af om de fijngevoelige sensaties van het lichaam te kunnen interpreteren. Om te luisten naar ons lichaam.

Helaas heeft onze sensualiteit en onze seksualiteitsbeleving veel te lijden onder deze drukte. Het is aan onszelf om op dagelijkse basis ruimte te maken om dit te keren.

In deze gratis mini cursus leer je hoe het doen van simpele rituelen de connectie met jouw sensuele essentie weer herstellen.

Tips:

Doe lekkere losse kleding aan.

Pak een journal en pen voordat je de oefening doet, zodat je als je uit de visualisatie/meditatie komt, je bevindingen meteen kan opschrijven.

In de tweede dag van de gratis mini cursus neem ik je mee op een geleide meditatie reis om jouw sensuele en seksuele energie te verhogen. Zorg dat je deze niet mist!

Andere lessen in de mini cursus