Mini Cursus Inner Smile ritual

Uplift your sexual energy & strengthen your whole body.

Celebrate your Sacred

Mini Cursus Inner Smile ritual

Uplift your
sexual energy &
strengthen your
whole body.

“Peace begins with a smile..”

Mother Teresa

In deze video verspreiden we warme, gouden energie door ons lichaam met als doel spanning en negativiteit te transformeren naar zachtheid, acceptatie en compassie.

Uplift your sexual energy & strengthen your whole body.

Wanneer je lacht, verander je de energie van je hele zijn. Als je goed oplet, voel je dat je bekkenbodem spier aanspant en als het ware met jou meelacht. Sensuele en seksuele energie trekken we zonder enige moeite aan als we een stralend hart hebben.

Hoe kunnen we hier nu aan werken zonder dat we onszelf een bepaald perfectionistisch uiterlijk plaatje opleggen?

Door veel te lachen en gebruik te maken van de ongelooflijke energetische kracht van lachen. Een glimlach vult je energie al snel met dankbaarheid en overvloed. En als we onze energie vullen met blijdschap, geven we ook ons lichaam de kans om dit te doen.

In het ritueel van vandaag werken we met de Mind- Body connection. We veranderen eerst onze mindset, dan onze fysieke houding om zo onze hele staat van zijn te openen voor meer Liefde en sensualiteit.

De innerlijke glimlach is een fundamentele manier om je eigenwaarde, zelfbeeld en -vertrouwen te versterken. Je lichaam reageert sterk op negatieve feedback. Iedereen kent het. Je kijkt in de spiegel en je lichaam krimpt een beetje wanneer je iets lelijk denkt over jezelf.

Gelukkig reageert je lijf net zo sterk op positieve feedback. Je voelt je meer levendig en vol vertrouwen wanneer een liefdevolle stem je waardering brengt.

Wanneer je zelf liefde rituelen integreert in je dagelijks leven, zul je je innerlijke schoonheid, sensualiteit en seksualiteit natuurlijk ontwikkelen en laten komen van binnenuit. Je zelfbeeld wordt gecreëerd door je lichaam als een wereldwonder te beschouwen. De werking beïnvloed je door je gedachten te vullen met positiviteit en waardering.

Tips:

Doe lekkere losse kleding aan.

Pak een journal en pen voordat je de oefening doet, zodat je als je uit de visualisatie/meditatie komt, je bevindingen meteen kan opschrijven.

Originele bron Inner Smile: Minke de Vos. Bewerkt en aangepast voor Daily Rituals door Sensual Glow.

Andere lessen in de mini cursus