Sensual Glow’s

online jaarprogramma

Dankje wel voor je vertrouwen

Je gaat een magisch jaar tegemoet

Zo fijn om je te verwelkomen in mijn programma!

Ik kan niet wachten om te beginnen.

 

Wat gaat er nu gebeuren?

1. Je krijgt bevestigingsmail in je mailbox

Hier zit je factuur bij en je wachtwoord om in te kunnen loggen. Je kan inloggen op SensualGlowSchool.com. Als je je wachtwoord niet kan vinden of als je hem kwijt bent kan je hem hier ook opnieuw opvragen.

2. In de weken voor de opening op 1 September hou ik je op de hoogte via je mailbox.

Voordat we gaan openen in het Openingsritueel op zondag 1 september om 16: 00, laat ik je nog weten hoe je daar bij kan zijn. Het is een online live event waarin je meedoet door de link die ik je dan zal sturen te volgen. Als je alvast wil voorbereiden dan kan je Zoom vast installeren door op deze link te klikken.

Toegang tot een jaar content?

Ja! Dit programma werkt als volgt. Door het maandbedrag te betalen krijg je toegang tot de content van het programma. Na het jaar krijg je de optie om dit te verlengen of niet. Als je besluit te stoppen, vervalt de toegang tot de content.

IS alle content al toegankelijk?

Nee, de content wordt oplopend maandelijks toegankelijk gemaakt. Wél is de bibliotheek met de diverse onderwerpen altijd open en toegankelijk. De maanden die je al gehad hebt, blijven ook beschikbaar. 

Kan ik tussentijds opzeggen?

Nee, je koopt toegang tot een jaarprogramma. De schoonheid zit in de opbouw en de transformatie. No quick fix here! Na dat jaar ben je natuurlijk helemaal vrij om te stoppen.