Affiliate program

Spread the Love

Sensual Glow School’s partner programma

Wat is het Affiliate programma?

 

In het Affiliate programma van Sensual Glow School kan jij de programma;’s waar jij enthousiast over bent, delen met anderen. Ze laten zien dat ze werken, waarom ze werken en jouw enthousiasme delen.

Van elke verkoop die voorkomt uit jouw inspanningen krijg je een percentage.

Ambassadeur

 

Wij zien Affiliates als onze ambassadeurs. Ze weten hoe onze producten werken en hebben het zelf ook ervaren. We delen een visie op sensualiteit en de kracht er van in het leven.

Een Affiliate is altijd een gebruiker van (een van de) producten van Sensual Glow.

Waarom een Affiliate programma?

 

Spreading the love

Hoe meer je liefde deelt, hoe meer het wordt!
Wij zouden graag zien dat alle mensen voor wie onze programma’s nuttig kunnen zijn, de werking ervan kunnen voelen. We werken dagelijks aan onze programma’s om ze te verbeteren, mooier te maken en effectiever.

Wie kan het verhaal beter vertellen dan jij, die het ervaren hebt!

Giving back

We vinden het heel fijn om een manier te gebruiken die jou, die tenslotte haar best doet om het verhaal te delen, te beloont.

Sustainable

We geloven in duurzaam. We willen niet alleen verkopen en geld verdienen maar we willen dat onze programma’s blijvende impact hebben in het leven van onze klanten. Door de verbinding te vergroten met jou verbeteren we uiteindelijk onze programma’s.

Hoe werkt het?

 

Super simpel

Het programma werkt heel eenvoudig: Jij vertelt een klant over de programma’s, de klant koopt dat programma en jij krijgt een percentage van de omzet.

In de praktijk

Als je iets deelt over een programma via social media of via je mailinglist voeg je een speciale link naar dat programma in. Als iemand op die link klikt en dus naar dat programma gaat dan weet onze website dat zij via jou komt. Wij registreren dan automatisch wat zij koopt via jou en betalen jou daarvoor uit. Die gegevens blijven 30 dagen in een cookie zitten zodat als een klant niet gelijk koopt maar later terugkomt de opbrengst nog steeds naar jou gaat.

Technisch

Als je een Affiliate bent krijg je toegang tot een speciaal deel van onze website. Hier krijg je een overzicht welke klanten, wat hebben gekocht via jou.

Je kan hier ook links vinden die je kan gebruiken om mensen te verwijzen naar de programma’s. Elke link geeft bevat informatie voor de browser zodat onze website weet dat de klant via jou komt.

Cool toch?

Reken voorbeeld

Van elk programma krijg je een percentage. Van de gewone programma’s krijg je 10% en van de VIP programma’s krijg je 5%.

Als er via jouw account elke maand 3 “Sensuality in Daily rituals” programma’s verkocht zouden worden plus 1 VIP programma dan krijg jij in dat jaar maar liefst € 2.282,40

OK, dit wil je… Wat nu?

Simpel, druk op de knop en je aanvraag wordt naar ons verstuurd. Wij beoordelen dan of je in aanmerking komt voor deelname en we laten je dat weten.

Zie je geen knop? Dan ben je niet ingelogd. Klik hier, Log in en kom dan hier terug

[yith_wcaf_affiliate_dashboard]