Affiliate program

Spread the Love

Sensual Glow School’s partner programma

Welkom bij jouw Affiliate Pagina

Hier kan je alles vinden over jouw Affiliate programma. Kom je er niet uit? Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar Jan Willem.

[yith_wcaf_affiliate_dashboard]

How to sectie

Hier vind je een overzicht van handleidingen en veel gestelde vragen.

beschrijving affiliate programma

Super simpel

Het programma werkt heel eenvoudig: Jij vertelt een klant over de programma’s, de klant koopt dat programma en jij krijgt een percentage van de omzet.

 

In de praktijk

Als je iets deelt over een programma via social media of via je mailinglist voeg je een speciale link naar dat programma in. Als iemand op die link klikt en dus naar dat programma gaat dan weet onze website dat zij via jou komt. Wij registreren dan automatisch wat zij koopt via jou en betalen jou daarvoor uit. Die gegevens blijven 5 dagen in een cookie zitten zodat als een klant niet gelijk koopt maar later terugkomt de opbrengst nog steeds naar jou gaat.

Technisch

Als je een Affiliate bent krijg je toegang tot een speciaal deel van onze website. Hier krijg je een overzicht welke klanten, wat hebben gekocht via jou.

Je kan hier ook links vinden die je kan gebruiken om mensen te verwijzen naar de programma’s. Elke link geeft bevat informatie voor de browser zodat onze website weet dat de klant via jou komt.

hoe maak ik een link aan?

Om onze website te laten weten dat jij ze verwezen hebt is het noodzakelijk dat je ze een link geeft naar een product pagina. In die link zit een code geïntegreerd die in een cookie van de gebruiker wordt opgeslagen.

Je kan zelf links aanmaken voor de verschillende pagina’s. Het meest gebruikt zijn de productpagina’s omdat je vanaf deze pagina’s de meeste sales maakt. Maar het kan ook voorkomen dat je een potentiële klant op de methode van Sensual Glow wilt wijzen bijvoorbeeld. Dat kan je dus zelf bepalen.

Een link aanmaken is eenvoudig en doe je via het dashboard (daar zit je nu op). in het menu op de pagina zie je “Generate Link” staan. Hier kan je dat doen.

Waar plaats ik de link?

De link die je krijgt kan je plaatsen waar je wil. Een paar voorbeelden.

Nieuwsbrief

Instagram

Facebook

 

Zorg dat mensen niet rechtstreeks naar ons gaan maar dat ze de link gebruiken die jij voor ze gemaakt hebt. Anders kunnen wij ze niet registreren.

Weet je niet hoe je dat moet doen in jouw geval? Stuur ons een berichtje en misschien kunnen we jou er bij helpen.

 

Support

Wat is mijn commissie?

Sensual Glow School kent twee type programma’s

“Gewone” programma’s

Onder een gewoon programma verstaan wij programma’s die volledig online gevolgd kunnen worden.

“VIP” programma’s

Een VIP programma kent naast het online gedeelte ook een andere component. Dat kan 1 op 1 coaching zijnof een groepsprogramma.

Percentage

Van elk verkocht “gewoon” programma krijg je 10% van de omzet. Dat wil dus zeggen als je een jaarprogramma dat 39 euro per maand kost verkoopt dat je de commissie krijgt OVER HET HELE JAAR. Dat is dus 12*39*10% = €46,80

 

Van elke verkocht “VIP”programma krijg je 5%. Dat wil dus zeggen als je een jaarprogramma dat 249 euro per maand kost verkoopt dat je de commissie krijgt OVER HET HELE JAAR. Dat is dus 12*249*5% = €149,40

Wanneer en hoe word ik betaald

Elke maand wordt er bekeken wat je omzet is geweest en hoeveel commissie bedraagt. Dat doen we halverwege de maand.

We maken het over naar de rekening waar jij het heen wil hebben.

Simpel dus.