3 visualisaties

om je Sensuele zelf te laten ontwaken

The future is now

Fire Ceremony

Allowing Forgiveness

Sensual Glow’s online SensualiteitsSchool

3 Visualisaties om in je Life Force energy te stappen.

Wat is de kracht van visualisatie?

Ervaringen die je visualiseert kunnen hetzelfde effect op je hebben als ervaringen die je in het echt beleeft. Gedachten en beelden creëren namelijk neurale paden in je brein, net als echte ervaringen doen. Visualiseren is dus een prachtige manier om ons gedrags-geheugen te trainen, wat ons meer kans geeft op een succeservaring als we daadwerkelijk actie ondernemen.

Visualiseren kan het effect hebben dat we ons veiliger voelen, makkelijker verbinden en betere keuzes maken in de situaties die we al voor ons hebben gezien. Visualiseren hoe je ruimte maakt voor de kracht van je yoni en hier mee samen te werken, geeft je dus meer kans dat je dit tijdens andere situaties ook doet.

Stappen in je zelfvertrouwen, het opzoeken van vuur, het kunnen gronden in veiligheid, in vrijheid voelen en ervaren, je intuïtie gebruiken, wil je zeker integreren in je leven!

Deze visualisaties zijn speciaal ontworpen om jou te faciliteren in een bredere seksuele en sensuele ervaring. Ze zijn makkelijk te volgen, duren gemiddeld zo’n 15 minuten en zijn dus echt voor iedereen toegankelijk.

 

Hoe meer je oefent, hoe gemakkelijker het wordt.

Hoe meer je oefent, hoe echter het wordt.

The Future is now

“Confidence”

In deze mediatie gaan we op reis naar jouw Sacred Sanctuary. Je verplaatst je in je toekomstige zelf en zoekt de wijsheid op die zij jou te bieden heeft.

Deze meditatie is gericht op zelfvertrouwen en heeft een hoog transformatief effect.

Luister deze meditatie met of zonder muziek.

The future is now Visualisatie zonder muziek

by Guusje | Sensual Glow

Fire Ceremony

“Life & Death”

In deze visualisatie ga je op reis naar een vuurceremonie. Je laat een nieuwe kracht in jezelf geboren worden en laat iets wat je niet meer dient sterven in het vuur. 

Vuur, de krachtige energie waar leven en dood samenkomt. 

De creatie cirkel ligt volledig omsloten in dit prachtige element. Opnieuw beginnen en dingen eindigen doe je met deze energie.

Luister deze meditatie met of zonder muziek.

Life & Death, Fire Visualisatie zonder muziek

by Guusje | Sensual Glow

Allowing Forgiveness

“Air”

Het is tijd om onszelf lichter te maken. Vergeven is een krachtige tool om meer lucht in je leven toe te laten. bevrijd jezelf van het gewicht van oude pijn in je hart.

In deze visualisatie gaan we terug naar de sensaties, gevoelens en gedachten van pijn om ons vervolgens te bevrijden van de controle die ze over ons hebben.

Luister deze meditatie met of zonder muziek.

Allowing Forgiveness Visualisatie zonder muziek

by Guusje | Sensual Glow