Jade egg training

Welkom bij de Cursus Jade Egg Training

Een warm welkom bij Sensual Glow’s Jade ei training. Ik weet uit ervaring dat deze training je hele innerlijk leven kan veranderen. Voel je vrij om te mailen naar info@sensualglow.nl als je vragen hebt of wilt delen wat jouw ervaringen zijn op weg naar jou juicy, sexy zelf.

Wacht jij nog op jouw Jade eitje? Geen zorgen. Als je deze bij Sensual Glow besteld hebt, zal zij in ongeveer een week bij je aankomen. Je kunt de training vandaag nog starten door alle oefeningen te doen, die nodig zijn om een goed begin te maken. Ik raad je aan als je je eitje wél hebt, deze ook allemaal eerst te doen. De essentiële Sensual Glow oefeningen kun je vinden in de module: ‘Creating Space for making Love’.

Hoe werkt het?

Klik op onderstaande link om jouw training te beginnen. Je zult alle modules onder elkaar zien staan. Ook alle informatie die je nodig hebt om je eitje te verzorgen, zodat je altijd verzekerd bent van een veilige practice. Dit staat bij de module: ‘Meet your egg’.

Sensual Glow’s Jade Egg Training is ontworpen om zelfs in het drukste agenda te passen, maar je kunt meerdere oefeningen achter elkaar plakken als je de tijd wilt nemen.

Ik raad je aan om de eerste keer de volgorde van de training aan te houden en geen oefening over te slaan. Vooral de eerste oefeningen zullen je spiritueel openen en door oude trauma’s, fysieke ongevoeligheid en emotionele blokkades heen begeleiden. Zo kom je makkelijker bij jouw extase, je sensuele super star & oneindig diepe orgasmes.

Nieuw?

Heb je nooit eerder bekkenbodem oefeningen gedaan? Wees dan lief en zacht voor je lichaam. Bouw je training rustig op. Over-train je spieren niet. Dit geeft kramp en spierpijn. Je kunt rustig opbouwen, je voelt zelf jouw ideale tempo heel goed aan.

Zwanger?

Ben je zwanger? Doe dan alle oefeningen zonder eitje. Ik raad het af om een Jade ei te gebruiken bij zwangerschap. Alle oefeningen kun je aanpassen naar jouw eigen mogelijkheden.

Menstrueer je? Wees dan extra lief en zacht voor je vagina. Laat je eitje een paar dagen in haar zakje. Ik raad het niet aan om te trainen tijdens je menstruatie

Vragen?

Heb je inhoudelijke vragen? Mail dan naar Guusje@sensualglowschool.com

heb je technische vragen mail dan naar: jw@Sensualglowschool.com

 

NOTE: Deze training is gebaseerd op Tantrische, Taoïstische en wetenschappelijke visie en is gemaakt voor het versterken van de bekkenbodem spieren van een gezonde vulva. Deze training is te volgen op eigen risico. Bij pijn, ongemak, bloeding, afwijkende reacties, stop dan meteen met het trainen van je bekkenbodem spieren en bezoek een arts.

 

DISCLAIMER

Sensual Glow’s Jade eieren zijn gemaakt van Nephrite Jade.

BELANGRIJKE INFORMATIE – GRAAG AANDACHTIG LEZEN

Voordat je het Jade eitje gebruikt:
De informatie op deze site is bedoeld voor persoonlijke ontwikkelingsdoeleinden en om de wijsheid rondom de thema’s te verspreiden.

De informatie is nooit bedoeld als vervanging van medische behandeling van gezondheidsproblemen. Noch voor de diagnose van aandoeningen of medische behandeling. De voorgestelde oefeningen gaan van een gezond lichaam uit. Bij twijfel hieraan raden we sterk aan om met je huisarts contact op te nemen. Wij zijn niet medisch opgeleid en hebben veel vertrouwen is de Nederlandse gezondheidszorg.

– Voor het gebruik van het Jade ei raden we aan de video “Jade Egg Basics” te bekijken. Hierin tref je belangrijke veiligheidsinformatie aan. 
– Neem ALTIJD contact op met je huisarts of specialist voor medische, psychiatrische, psychologische of andere gezondszaken voor advies of begeleiding.
– Vanwege het formaat van het Jade ei kan het een verstikkingsgevaar opleveren voor kinderen. BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN
– Wij raden bij zwangerschap of menstruatie het gebruik van een Jade Ei af.
– Bij een vaginale, blaas of rectale verzakking raden wij het gebruik van een Jade ei af. Tenzij anders aangeraden door de huisarts.
– Bij infectie van de organen in het bekkenbodem gebied raden wij het gebruik van een Jade ei af.
– Niet voor rectaal gebruik.

Bij twijfel over het gebruik van het Jade ei, neem contact op met je huisarts!
Jade is een natuurlijk product. Jade kan jarenlang meegaan. Controleer het ei regelmatig op scheuren en barsten. Als het ei beschadigd is raden wij het gebruik sterk af.